Prison-Camp-Bucca-Iraq

Buccan vankilan sulkemista ja sen vaikutukset jatkuvat

Bocca on suurin Yhdysvaltalainen vankileiri Irakissa, joka on perustettu vuonna 2003, se ohjasi Yhdysvaltojen joukot maakunnassa Basrassa, vaikka alue oli alle Britannian valvontaan vasta äskettäin, vankila sijaitsee Boccan poistamista (Umm Qasr) ja ulottaa laajoja alueita Saharassa (1500) metriä pitkä ja enintään (600) metrin leveyttä päässä Kuwaitin rajalla vain 800 metriä, Umm Qasrin satamasta 2km, Safwanin kaupunkiin 10 km.

Jotkut sanovat että Boccan niminen vankila on otettu Amerikkalaisesta palomiehelta joka sai surmansa 11.9.2001 Amerikassa.

Liittämistä tuhansia vankeja vankilasta Mrtbeki eri terrorismirikosten ja rikollista epäilee, myös ratkaisematon määräsi ne otetaan pois ei voi olla sattuma, ja nimitettiin päättää kohtalon vankeja yhteisen komitean tutkimaan tiedostot vankien ja valvomaan vapauttamisesta, komissio on yhdeksän jäsentä, joista kuusi irakilaisten, edustavien ministeriöiden oikeus-, sisä-ja ihmisoikeuksien ja kolme Yhdysvaltain upseereita.

Tänään, kun pitkän kuusi vuotta ilmoitettu että Bucca vankila sulettu, osa vangesta vapautuu ja muut olivat poissa yli Irakin viranomaisten siirretään muihin säilöönottokeskukseen, joten voi sanoa Buccantarina nyt on luppu mutta sen vaikutukset eivät katoa helposti koska moinilla vankien ei voi nohda mita häillä tapahtui Buccassa, sillä vaikka jotkut muistia vietettyjen päivien epäoikeudenmukaisesti saharassa. lisäksi toiset myönnetty vapaus

Boccasta vaikka he ovat rikoksentekijät, Ja viimeaikaiset tapahtumat Irakissa on paras todistaja, esimerkeksi Itsemurhapommittajat räjäytettiin Bagdadissa valtiovarainministeriön edessä oli Buccassa.

Edellä mainittujen ja muiden hallitus täyty tarkista uudistan arkistoiden vangjet vapautettiin tai jotka ovat edelleen vangittuina muissa pidätyskeskuksissa, sen takaia emme halua nähdä uudestan enemmän Irakin verenvuodatusta turhaan.

Toivutaan että ihmiset imrtävät että ihminen on arvukkampi kuin politikan slogan.

Slatne Jamel

About finraq

Check Also

SalaisuuksienVartija

Salaisuuksien vartija

Juhannusaamupäivän ihanassa rauhassa mieleni pyörii jostain syystä tiedustelu/vakoilu -teemassa, jota sivusin postatessani Vera Valan uusimmasta …